2018. október 17., szerda

A Nagy Könyves Beavatás

Az Informatikai és Könyvtári Szövetség a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár közreműködésével meghirdette A Nagy Könyves Beavatás negyedik évadát.
Szerinted az olvasás magányos dolog? Csak akkor, ha egyedül teszed! Ha szeretsz olvasni és kreatív is vagy, ha elmúltál már 14, de nem vagy még 21, akkor keress barátokat, ismerősöket, és jelentkezz A Nagy Könyves Beavatás negyedik évadára!

A Nagy Könyves Beavatás című kreatív olvasásnépszerűsítő játékban csoportok versenyeznek egymással 5 hónapon át, melynek során könyvajánlókat - beavató lapokat és kreatív feladatokat készítenek és úgynevezett beavatott (olvasó)klubokban - könyvtári programokon vesznek részt.

Jelentkezni 2018. október 28-ig lehet az alábbi regisztrációs felületen:


A játék időtartama:
2018. október 29. - 2019. március 31.

A történet TE vagy!

A játék végén értékes e-book olvasók és könyvcsomagok várják a legkreatívabb, legtöbbet olvasó csapatokat. De nem csak ezért érdemes velünk játszani:
„Számunkra A Nagy Könyves Beavatás többet jelent, mint egy verseny vagy játék. Először lassan kóstolgattuk a könyveket, mint kisgyerek a csokoládét, azért, hogy minél tovább tartson. Ma már „faljuk” a jobbnál jobb könyveket, nem tudunk betelni velük. Telhetetlenek lettünk.”
(Battonyai Atomcsibék csapata A Nagy Könyves Beavatásról 2018-ban)

Nincsenek megjegyzések: