2013. február 6., szerda

Elektronikus formában jelenik meg a Zsiráf diákmagazin


A beharangozóból idézünk: "Elérkezett a megújulás hava, és mi sem maradhatunk el a friss hó mögött, így megérkezett a legújabb magazinunk. Igyekeztünk ismét érdekes témákkal jelentkezni, hogy mindenki ízlésének megfeleljünk. Most is hűek maradtunk önmagunkhoz, így mindenki számára remek szórakozást tudunk nyújtani. Reméljük, ti is így gondoljátok majd, ha átlapozzátok a magazinunkat. Jó olvasást, és ne felejtsetek el minket lájkolni és megosztani!" 

Januári számunkból megismerhetitek a csodás kulturális élettel rendelkező Debrecen történetét, mely város a történelem során kétszer is volt hazánk fővárosa. Az évente megrendezett virágkarneváljáról is ismert település egyben a Hajdúság fővárosa.
A hónap végén a mozikba kerülő Lincoln című film mellett a címszereplő életét is megismerhetitek, ha belenéztek a magazinba. Számos érdekességet tudhattok meg Amerika egykori elnökéről.
Sokan vallásnak tekintik a misztikus Vudu-t, de tulajdonképpen sokkal több annál. Ez egy életforma, most ti is megismerhetitek.
Nemrég negyedszerre nyerte el az Aranylabdát Lionel Messi. Róla is olvashattok egy portrét, amiből megismerhetitek az Argentin zsenit.
Ismét útjára indítjuk gazdasági rovatunkat. Ennek első részében megismerkedhettek a Kossuth Bankó történetével, emellett remek spórolási tanácsokat is találtok.

Kattintsatok a képre!














(Az Olvasás portál cikkének felhasználása)

Nincsenek megjegyzések: