2012. május 25., péntek

Vendégünk volt Bosnyák Viktória

Közvetlen stílusa azonnal elvarázsolta a gyerekeket. Irigykedve hallgatták, hogy ő olyan anyuka, aki Tündérboszorkányos történetet ír ikerlányainak, hogy legyen mit olvasniuk. Olvasás közben pedig nem kell  beleképzelniük magukat a mesébe, mert benne vannak, ők is szereplői az eseményeknek. Sőt szereplői a regényből készült amatőr filmnek is! Később, az olvasók kérésére, megírta a történet folytatását Klott gatya ne fárassz (2005) és Analfa visszatér címmel.
Sokan ismertétek a mesélve tanító Bendegúz könyvtára sorozat  A sirály a király?  Elek merre keresselek?,  Ezt nevezem! és az Amikor kivirágzott a fánk fánk című könyveit.
Megismerkedtünk még a Budapesti kis boszorkány Lizi kalandjai  című könyvvel, melyben Budapest műemlékeit és látványosságait mutatja be az írónő, valamint a   Mantyusok sorozattal, amely kezdő olvasóknak szól. A történet szerint a világunkban léteznek kis manók, akikről mi nem is tudunk, és akiknek az a feladatuk, hogy olyan kisgyerekeken segítsenek, akik valamilyen problémával küszködnek.
Az író-olvasó találkozó sikeréről tanúskodjanak továbbiakban a fényképek!


Nincsenek megjegyzések: